Parplasket

Vi erbjuder några gånger per temin Parplasket! Då deltar du ihop med din partner/stödperson och tillsammans med andra par kör vi ett vattenträningspass. Efter träningen pratar vi kort om partnerns stöd under födseln. Passet avslutas med en lång och skön avslappning i det varma vattnet. Allt leds av en erfaren Barnmorska.


I vattnet upplever du en känsla av tyngdlöshet samtidigt som det är lätt och smidigt att röra sig, även som höggravid, då du enbart väger ca 15% av din kroppsvikt. Denna träningsform passar även dig med besvär från fogar och rygg. Det bästa av allt, ni tränar helt efter egen förmåga och dagsform.


Ditt friskvårdsbidraget gäller för denna kurs. Vi är också anslutna till ePassi


Var?

Vi håller till i de härliga varmvattenspoolerna (33 grader) på Vattenkompaniet i Klippan (Banehagsgatan 10) och på Dalheimershus i Majorna (Slottsskogsgatan 12).


När under graviditeten kan jag gå på Parplasket?

Ni kan i princip går när ni önskar under graviditeten. Många uppskattar att komma efter vecka 30, då det är skönt att vara i vattnet när magen blir större.


Passar det för alla?

Tyvärr inte! Brukar du ha problem med urinvägsinfektioner bör du eventuellt avstå från parplasket. Då kan du istället välja att gå vår Profylaxkurs ihop med din partner/stödperson.


Klicka på länkarna nedan för att boka Parplasket

- vid bokning ange namn, adress, telefonnummer samt bebisens beräknade födelsedag. Priset är för dig och din partner/stödperson. Boka en plats/par. 


  • ALLA HJÄRTANSDAG Par-Plask - Tisdag 14 februari kl 19.30 -20:45  Klippan – 750kr/par Anmälan
   Ett pass för dig och din partner 

  Avbokningsregler
  - Avbokning kan göras helt kostnadsfritt fram till 14 dagar innan kursstart

  - Avbokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras med 25% av kursavgiften

  - Avbokning samma dag som kursstart eller efter kursstart är ej möjlig

  - OBS! Obetald kursavgift gäller ej som avbokning