Fysplasket

Vad?
I det varma, 33 gradiga vattnet, startar vi varje tillfälle med ett 45 minuter pulshöjande vattenträningspass, helt anpassat efter den gravida kroppen. Efter det lägger sig lugnet över bassängen och de sista 15 minuterna ägnar vi åt babymeditation och en skön avslappning. Under avslappningen ligger du på flytkorvar och flyter tyngdlöst runt i det varma vattnet, helt i din "egna bubbla". Detta blir en stund bara för dig och din bebis i magen. Finns även tid för frågor om någonting dyker upp. Allt leds av en erfaren Barnmorska.


Fysplaskets vattenträning är perfekt för dig som gravid. I vattnet upplever du en känsla av tyngdlöshet samtidigt som det är lätt och smidigt att röra sig, även som höggravid, då du enbart väger ca 15% av din kroppsvikt. Denna träningsform passar även dig med besvär från fogar och rygg. Det bästa av allt, du tränar helt efter egen förmåga och dagsform.


Var?

Vi håller till i de härliga varmvattenspoolerna (33 grader) på Vattenkompaniet i Klippan (Banehagsgatan 10) och på Dalheimershus i Majorna (Slottsskogsgatan 12).


När?

Du är välkommen närsomhelst under din graviditet, passar oavsett vilken graviditetsvecka du är i. Önskar du gå en kurs med mer fokus på träning och avslappning och inte så mycket samtal om födseln, då passar denna kurs dig perfekt. Önskar du träna under fler veckor så kan du gå kursen igen. Fysplasket kan dock med fördel efterföljas av vårt populära Magplasket (läs mer i menyn).


För alla?

Tyvärr inte! Brukar du ha problem med urinvägsinfektioner bör du eventuellt avstå från vattenträning. Då kan du istället välja att gå vår Profylaxkurs ihop med din partner/stödperson.


Vad händer om jag missar ett pass?
Missar du ett pass under din kurs kan du ta igen det vid ett annat tillfälle. Prata med din ledare.


Drop in pass NYHET

Dessa pass bokas i mån av plats och max en vecka innan. Vi erbjuder både er som gått en kurs tidigare hos oss detta samt ni som är nyfikna på att testa på ett pass hos oss. MAX 2pass/person


KOMMANDE KURSTILLFÄLLEN FYSPLASKET

Klicka på länkarna nedan för att boka Fysplasket

- vid bokning ange namn, adress, telefonnummer samt bebisens beräknade födelsedag.

Friskvårdsbidraget gäller 


 • DROP IN PASS -Onsdagar från 28/9  kl 19.10-19.10  – 350kr - Anmälan 


    • Start 28 Sept 1 gång/vecka, 5 tillfällen. Onsdagar  kl 19.10-20.10 Dalheimershus – 1950 kr Anmälan
     Platser kvar

    • Start 9 Nov 1 gång/vecka, 6 tillfällen. Onsdagar  kl 19.10-20.10 Dalheimershus – 2290 kr Anmälan
     Platser kvar


    Avbokningsregler
    - Avbokning kan göras helt kostnadsfritt fram till 14 dagar innan kursstart

    - Avbokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras med 25% av kursavgiften

    - Avbokning efter kursstart är ej möjlig

    - Om kursen skulle bli inställd innan kursstart betalas kursavgiften tillbaka

    - OBS! Obetald kursavgift gäller ej som avbokning