BarnmorskeDoula

Barnmorskedoula- 

ett kombinerad Barnmorska och Doula uppdrag.

HAR TYVÄRR INTE MÖJLIGHET ATT ERBJUDA DETTA I NULÄGET


Detta erbjuder Barnmorskan Angelica dig som önskar stöd och närvaro under hela födseln av en barnmorska som du känner.  Vid ett uppdrag som BarnmorskeDoula (som är ett kombinerat barnmorske – och doulauppdrag) använder jag mig av mina kompetenser på ett för dig och din partner/stödperson överlappande sätt helt efter dina/era önskemål..


Första gången ses vi någon gång under graviditeten. Du/ni får då möjlighet att berätta om dina/era tankar, önskningar och behov samt ställa frågor till mig för att  få reda på om jag är den person ni söker Känns allt bra och du/ni känner er trygga med att ha mig med i ert födelse-team så kan ni boka mig som er BarnmorskeDoula. 


Vad ingår:

  • En förträff
  • En privatkurs, födselförberedand Profylaxkurs - "extra allt"
  • Fyra veckors dygnet-runt- jour
  • Stöd av en Barnmorska som doula under hela födseln
  • En uppföljande träff i hemmet

Paketpris:  19 900:-


Fler samtal/träffar kan bokas enl överenskommelse. Önskar ni även BB-vård och/eller amningsstöd i hemmet kan även  det erbjudas. 


Mitt mål är att du/ni ska känna er trygga, se fram emot födseln med nyfikenhet, tillit och lugn och få föda av egen kraft. ❤️


Hör av er om ni önskar träffa Angelica eller vill ha mer information om BarnmorskeDoula uppdraget. Tveka inte, vi finns här för er skull.


KONTAKT

BarmorskeDoula Angelica  via mail eller telefon (0705-739796)